Hälso-scanning
Hälso-scanning Ewa Röjestål www.helhetspraktiken.se

HÄLSO-SCANNING

 

Stressad?

Värk?

Trött?

Sömnbesvär?

Har du diffusa besvär? Infektioner tex förkylningar som aldrig bryter ut?
Eller dolda låggradiga inflammationer?


    Här kan du få en hälso-scanning för att först kolla hur du och din kropp mår. Och därefter får kroppen hjälp till självläkning.


    Här är exempel på vad som kan analyseras och balanseras:
             Stress
             Värk

             Ryggen och kotorna
             Hormoner
             Immunförsvaret
             Lymfsystemet
             Meridiansystemet
             Virus (tex Herpesvirus och Epstein-Barr-virus)
             Bakterier
             Svamp
             Parasiter


    Hur går en Hälso-scanning till?
   Du får ligga bekvämt på en massagebänk eller sitta i en skön vilstol och sedan applicerar jag elektroder runt dina handleder och fotleder samt med ett band runt huvudet.
   Hälso-scanningen görs med hjälp av en SCIO-maskin, som är ett databaserat instrument för energimedicinsk analys och balansering.

Hälso-scanning - så här går det till. www.helhetspraktiken.se

OBS!

För tillfället går det inte
att boka  Hälso-scanningar
på Helhetspraktiken.


Fördelar med Hälso-scanning:

 

Lindrar stress, sömnbesvär, trötthet


 


 

Lindrar värk och smärta


 


 

Balanserar hormonsystemet


 


 

Stärker immunförsvaret


 


Så här säger klienterna om Hälso-scanning:


"Efter att ha gjort två scanningar hos Ewa med fokus på stressreducering så märker jag en tydlig skillnad på min stressnivå. Jag klarar stressiga situationer på ett sätt som verkligen förvånar mig. Det är en underbar känsla för mig som varit så stresskänslig under en lång tid."     Mariatta"Jag har haft värk i kroppen så länge jag kan minnas. 1999 fick jag diagnosen fibromyalgi.  Nästan varje morgon har jag vaknat med värk, ibland har jag inte kunnat gå eftersom det har värkt under fötterna. Jag har varit på hälso-scanning hos Ewa vid fyra tillfällen under sex veckor och jag har märkt en tydlig skillnad! Jag har ingen värk som stör mig! Lite värk har jag, men jag kan gå på morgonen och jag har inte behövt ta Alvedon för min värk sen jag fick behandling av Ewa!"                                                                                            Värkfri"Tack för en kraftfull behandling och kloka råd. Det är fascinerande vilket lugn det skapade i hela systemet. Och det lugn jag kände i kroppen har jag inte känt på länge."                                                                                    Elisabeth