Aktuellt

Sommarerbjudande:

1 juni - 31 augusti i Gävle

Boka 3 st Shiatsumassagebehandlingar - betala för 2 st.

Hjälp kroppen och hjärnan att varva ner inför semestern. Eller boka tid i sommar när du är ledig och har egentid. Njut av sommar, sol, semester och skön massage!

Nu har du chansen att prova en behandling som du kanske inte testat förut. Prova den otroligt avslappnade Japanska Shiatsu-massagen. Kom och bli ompysslad, njut av en stund av total avkoppling.

Obs! 50-minutersbehandling vid samtliga tre tillfällen. Du betalar 680 kr per tillfälle de två första gångerna - och får sedan den tredje behandlingen kostnadsfritt!

Erbjudandet gäller 1 juni - 31 augusti 2018

Obs! Begränsat antal platser. Så passa på - först till kvarn...

Du kan boka tid här.

Behandlingarna ska vara betalda och utförda 1 juni-31 augusti.

 

Varmt välkommen!

Ewa Röjestål

Föredrag

Är du trött på att vara trött?

Trött på att vara trött?

 

Är du också trött på att vara trött?

Sover du massor, men känner dig nästan aldrig utvilad?

Känner du att du snabbt tappar din energi?

Går det att vända kroniska sjukdomar?

 

Under denna inspirationskväll möter du Annelie Boström och Ewa Röjestål och får höra deras väg från trötthet, utbrändhet och sjukdom till livsglädje och kraft.

 

Annelie Boström fick sin första reumatiska sjukdom när hon var i 20-års åldern. Värken i kroppen tilltog allt eftersom och för sju år sedan, efter en livskris i familjen så gick hon "in i väggen". Sjukvården ansåg läget hopplöst, och att det vettigaste för henne skulle vara att finna sig i ett liv med smärta, fibromyalgi, extrem trötthet och utan möjlighet till ett fungerande yrkesliv. Men Annelie lyssnade inte på sjukvården – hon gick sin egen väg. Idag är hon tillbaka som företagare och lever ett smärtfritt och glädjerikt

liv.

 

Ewa Röjestål jobbade tidigare som journalist. Det var ett spännande jobb som gav massor av adrenalinkickar, men i det långa loppet dränerade det henne på på energi. Och för 20 år sedan vändes hela livet upp och ner vid en nära döden-upplevelse. Hon fick en annan syn på livet och hur vi människor lever i vardagen – vad som är viktigt och vad som är mindre viktigt. Hon gjorde en helomvändning i sin yrkeskarriär och sa upp mig från jobbet som journalist och utbildade sig inom komplementärmedicin och andlighet. Nu för tiden behåller hon sin egen energi och jobbar heltid med att erbjuda behandlingar som ger kraft och energi.

 

Varmt välkommen till en inspirationskväll om livet och hur det kan förändras och hur vi kan förändra oss.

 

Trött på att vara trött?

När: Hösten 2018

Var: Helhetspraktiken, Granvägen 6, Gävle

Pris: 100 kr

Obs! Föranmälan till info@universellbalans.se

eller info@helhetspraktiken.se

 

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved Text: Ewa Röjestål Foto: www.lindadahlqvist.com