Boka Behandling

Helhetspraktiken

Ewa Röjestål


Stressad, värk i kroppen? Här får du hjälp


Stressad? Ont i kroppen? Sömnbesvär? Trög i magen? Eller vill du komma vidare i din personliga utveckling?

Här får du hjälp. Helhetspraktiken och Ewa Röjestål har ett helhetstänkande där vi ser till människans hela livssituation och inte bara till krämporna.

På Helhetspraktiken i finner du en rad olika behandlingar.

AuraTransformation™

Balansering/Balanshealing

NYHET: Hälso-scanning

Avslappningsmassage

Japansk Shiatsu-massage

   Boka tid i Gävle

Boka tid i StockholmHelhetspraktiken är ansluten till:

ActiWay

Friskvårdschecken

Friskvårdskuponger

Wellnet

ePassi


Så här tycker klienterna om behandlingarna


  •  Behandlingar i Gävle:
  •  AuraTransformation™
  •  Balansering/Balanshealing
  • Balansering+Kroppsbehandling
  •  Avslappningsmassage
  •  Hälso-scanning
  •  Japansk Shiatsu-massage

Ewa Röjestål intervjuas i Gefle Dagblad i mars 2013. Reportern provade på Shiatsu-massage på den årliga Hälsomässan i Gävle.

Läs artikeln i Gefle Dagblad härEwa Röjestål intervjuas i Radio Gävleborg om energi, balans och Japansk Shiatsu-massage. Reportern får en behandling i direktsänding i radion augusti 2012.

Lyssna här på P4-intervjunEwa Röjestål i direktsändning i Radio Gävleborg från Helhetspraktiken i januari 2012. Reportern intervjuade Ewa om öronfrö-akupunktur och Japansk Shiatsu-massage.

Lyssna här på P4-intervjunÖsterländsk läkekonst, som Japansk Shiatsu och akupunktur, kan förklaras vetenskapligt, hävdar vissa västerländska forskare. Med ny teknik kartlägger de det energiflöde i kroppen som kineserna talat om i tusentals år.

Läs artikeln i Svenska Dagbladet här
"Ewa har en exceptionell förmåga att ta hand om hela mig; både kropp, sinne, hjärta och själ. Jag känner mig alltid väl omhändertagen och Ewa går alltid lite längre för att hjälpa mig öka mitt välbefinnande. Jag har under mer än 20 års tid provat olika behandlingar hos en mängd olika utförare. På Helhetspraktiken finns allt jag behöver."

  Ann Horn, VD för Hazika AB, Gävle


----------------------------------------------


”Jag heter Annette och jag har gått på shiatsu i några år nu, och det är det bästa jag gjort! Jag jobbar heltid som massör och det sliter en hel del på min kropp. Innan jag gick hos Ewa var jag ofta trött i kroppen och hade ont till och från. Men sedan jag började gå på behandling hos Ewa känner mig jättebra i kroppen. Hon löser upp spänningarna innan de ens börjar göra ont. Om jag har gjort uppehåll av någon anledning känns det direkt i kroppen. Ewas personlighet är lugn och trygg och hon är proffsig och hennes massage är underbar... Man känner riktigt hur den gör nytta och hon vet verkligen vad hon gör. Ni måste prova själva! Det är helt underbart!”

Annette Salander

 

 


------------------------------------------------------------------------

"Det är länge sedan jag kände mig så här lugn och harmonisk."

Jonas Asplund, Gävle

 

_____________________________________________________


 

"Jag hade haft huvudvärk i 14 dagar och det försvann efter en behandling! Jag som inte ens tror på akupunktur provade öronfrön (hade fått det bland annat vid förlossningen, men det hjälpte inte då). Jag kände direkt att jag fick bra effekt med smärtlindring och muskelavslappning med öronfröna fast jag inte tror på det."

Anita Olsson, Gävle

 

___________________________________________________

 

"Så här avslappnad har jag inte varit på så länge jag kan minnas. Och jag som varit så stressad och spänd de senaste 20 åren. Nu känns det helt fantastiskt, jag känner mig pånyttfödd."

Kvinna, Gävle

 

_______________________________________________________________________

 

"Min yrsel som jag haft av och till under lång tid försvann efter en shiatsu-behandling!"

Kvinna, 52 år

 

_______________________________________________________________________

 

"Kroppen - Tack till den för varje dag som den är med mig! Mitt sätt att ta hand om den är att förebygga och bygga för ett livslångt liv tillsammans. Shiatsu är ett av mina sätt satt säga TACK!"

Monica

 

_______________________________________________________________________

 

”För en tid sedan gick jag in i den beryktade väggen och blev sjukskriven. Jag började motionera göra avslappningsövningar, meditera m.m. Så en dag träffade jag av en ren tillfällighet Ewa som föreslog att jag skulle prova på shiatsu. Ok då, jag kan väl prova en gång, tänkte jag. Efter den gången är jag såld. Nu har jag gått hos Ewa några gånger och det blir bara bättre och bättre. Det är en fantastisk behandling som har hjälpt mig mycket. Att träffa Ewa med hennes lugn och hennes proffsighet och kunnande känns väldigt bra. Jag vill verkligen rekommendera Ewa - hon är fantastisk!”

Kenneth Tagesson

 

___________________________________________________________________________

 

"Att få en behandling av Ewa är något för både kroppen och själen, allt i ett. Det är med värme Ewa tar hand om mig. Hon löser upp "knutar" sätter igång energibanorna och när jag går därifrån längtar jag redan till nästa tillfälle. En behandling av Ewa är värt varenda krona."

Karin snart 50 år

 

 

________________________________________________________________________

 

”Så skönt och avslappnande att man bara vill ha mer, stressen rinner av en och energin flödar!”

Kvinna, 50 år

 

___________________________________________________________________

 

”Att få Shiatsubehandling av Ewa är en fantastisk upplevelse. Jag önskar varje gång att den inte ska ”ta slut”. ”

Ulrika

 

 

________________________________________________________________

 

”Ewa ingav mig modet till att ta det avgörande steget till förändring av mitt liv! Shiatsun har varit helt avgörande för mitt tillfrisknande från en utmattningsdepression både fysiskt och psykiskt. När jag kliver in i hennes behandlingsrum infinner sig direkt ett slags lugn och det känns tryggt att överlämna sig till hennes händer. Jag vill varmt rekommendera Ewa och hennes shiatsu.”

Kvinna 43 år

 

 

_________________________________________________________________

 

”Mitt problem när jag började gå hos Ewa var att jag hade varit tät i ena bihålan och haft lock för ena örat i cirka ett år. Efter bara ett par besök så kände jag en rejäl bättring och efter några fler gånger så var problemen nästan helt borta.”

Kvinna, 38 år

 

 

_____________________________________________________________________________

 

 


 

”Shiatsu-behandling är något jag varmt kan rekommendera. Efter varje behandling känner man sig som fylld av ny energi, eller som om energin tar nya vägar i kroppen. När jag under en period hade stora problem med magen (diarré flera gånger dagligen under cirka 5 veckor) så var det en shiatsubehandling som till slut löste problemet. Jag kände tydligt hur det var som en knut löstes upp i magen under Ewas händer, och efter den dagen upphörde dessa symtom helt.”

Kvinna, 42 år

 

 

_____________________________________________________________________________

 

”Det är alltid en tillfredsställelse att få komma till Ewa. Hennes kunnande och sanna engagemang och tillika milda väsen är en lisa för kropp och själ. Ewa är min ängel.”

Tacksam Birgitta

 

 

_____________________________________________________________________

"Redan första gången jag träffade Ewa kände jag av hennes härligt omhändertagande, upplyftande, berörande, positiva närvaro, en kvinna på helt rätt plats i det hon gör och förmedlar!”

Malin / Jiwan Shakti Kau


Att tänka på före

och efter behandlingen

För att få största möjliga behållning av behandlingen:

- Ha på dig mjuka, löst sittande kläder som till exempel joggingoverall. Eller ta med dig ombyte.

- Kom gärna 10-15 minuter före bokad tid, så hinner du sätta dig och varva ned.

- Ät inte en kraftig måltid alldeles före en behandling.

- Försök att ta det lugnt efter behandlingen

– Stressa inte iväg på några viktiga möten direkt efteråt.

- Drick mycket vatten efter behandlingen!


Hur ofta ska man gå?

Generellt sett är en gång i månaden tillräckligt för att förebygga problem och för att underhålla sin hälsa. En gång i veckan, eller varannan vecka kan behövas under en tid vid akuta eller specifika besvär.Copyright  ©  All Rights Reserved